Despre Noi

Cele mai rentabile uși și ferestre termoizolante

geamuri termopan

Geamuri termopan si usi de termopan Iasi

Local Consulting si-a inceput activitatea in 2007, oferind servicii de consultanta tamplarie PVC si Aluminiu.In prezent Local Consulting promovează și comercializeaza geamuri termopan și usi interior/exterior confectionate de Compania Madrugada Com Oradea

MADRUGADA este una dintre cele mai importante companii din domeniul tâmplăriei PVC şi Aluminiu de pe teritoriul României. Datorită unui raport extrem de favorabil preţ/calitate Madrugada s-a impus ca un lider al pieţei autohtone de tâmplărie. Produsele realizate de Compania Madrugada si comercializate in Moldova prin intermediul Local Consulting incorporează cele mai moderne tehnologii disponibile în prezent pe piaţă şi sunt realizate în condiţii de maxima eficienţă. Prin utilizarea de utilaje performante şi printr-o bună organizare a fluxului de producţie încă de la aprovizionare şi pînă la livrarea produsului finit se obţine un avantaj competitiv deosebit.

 PROFILE DE CALITATE SUPERIOARA

PRODUSELE MADRUGADA SE BAZEAZA PE CELE MAI MODERNE SERII DE PROFILE DIN PVC EXISTENTE PE PLAN MONDIAL.


GAMA VARIATA DE DECORURI

O GAMA LARGA DE FOLII DE ULTIMA GENERATIE SATISFACE CEA MAI EXIGENTA CERINTA A DESIGNER-ILOR SI ARHITECTILOR CONTEMPORANI.


FORME SPECIALE PENTRU FERESTRE

FERONERIILE DE ULTIMA GENERATIE DE LA PRODUCATORI DE RENUME PERMIT REALIZAREA UNOR DIMENSIUNI SI FORME DIVERSE.

Simplu, Rapid si Eficient

Cere ACUM o cotatie de pret personalizata si consultanta in alegerea ușilor și ferestrelor potrivite proiectului dumneavoastra.