Feronerie Roto NT

Cele mai rentabile uși și ferestre termoizolante

Feronerie Roto NT

geamuri termopan pret feroneire roto iasiSistemul Roto ofera un grad inalt de siguranta, inca de la versiunea de baza. Pe partea inferioara a feroneriei se afla o rola tip cap de ciuperca, care prinde blocatorul oscilobatant aferent.

Feroneria Roto corespunde celor trei clase de siguranta. Actuala norma de siguranta DIN V ENV 1627 – 16 impune noi standarde pentru feronerie. Feronerie Roto NT trece cu brio toate probele de siguranta – de la clasa 1 la clasa 3 de siguranta.

Prin gama variata de accesorii putem satisface aproape orice dorinta. Fie ca doriti un grad inalt de siguranta sau confort deosebit in utilizare, nivelul inalt de echipare al standardului de serie poate fi usor personalizat cu câteva elemente simplu de montat si poate satisface astfel orice dorinta.

Produsele Feronerie Roto corespund noilor standarde de fabricatie in conformitate cu normele de protectie a mediului.


DETALII PRODUS


Ne pare rau dar inca nu este momentan disponibila o documentatie tehnica in format PDF.

Simplu, Rapid si Eficient

Cere ACUM o cotatie de pret personalizata si consultanta in alegerea ușilor și ferestrelor potrivite proiectului dumneavoastra.

siglaLocal Consulting si-a inceput activitatea in 2007, oferind servicii de consultanta tamplarie PVC si Aluminiu. In prezent Local Consulting promovează și comercializeaza uși și ferestre confectionate de Compania Madrugada Com Oradea.

Contact
  • Adresa: Iași, Str. Luca Arbore, Nr. 2. (incinta fostului Dedeman Canta)
  • Telefon: 0766 712 985
  • Email: office@local-consulting.ro
  • Luni - Vineri: 9:00 am - 17:00 pm
    Sambata - Duminica: Inchis
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU !

Te vom tine la curent cu cele mai noi oferte si promotii.

© 2014.Local Consulting SRL. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de Derikon™