Glafuri de exterior

Cele mai rentabile uși și ferestre termoizolante

Glafuri de exterior

glafuri de exteriorGlafuri de exterior  fabricate din aluminiu au, in principal, rolul de a proteja zidurile impotriva intemperiilor. Pe langa aceasta glafurile externe contribuie in buna masura la modificarea aspectului fatadei.

Lungimea maxima a unui glaf poate ajunge pana la 6 metri, iar latimile sunt variabile (intre 5 si 36cm).

Daca ar fi sa raportam pretul la calitate este evident ca glafuri de aluminiu ies in avantaj, datorita pastrarii proprietatilor, aproape intacte de-a lungul timpului. Asta nu inseamna ca glafurile din PVC sunt mai prejos. Ultimele tehnologii in materie de glafuri, fie ele de interior sau glafuri de exterior, ofera o durata de viata de pana la 50 de ani (deci nu sunt mai prejos decat cele metalice) si chiar isi pastreaza proprietarile intacte in proportie de 90%.

Daca sa achizitionati un anumit tip de glafuri de exterior, nu ezitati sa va consultati. Sfatuindu-va cu noi veti intelege cel mai bine care va sunt nevoile si cum noi putem sa vi le satisfacem. Noi suntem la dispozitia Dvs in acest sens.


DETALII PRODUS


Ne pare rau dar inca nu este momentan disponibila o documentatie tehnica in format PDF.

Simplu, Rapid si Eficient

Cere ACUM o cotatie de pret personalizata si consultanta in alegerea ușilor și ferestrelor potrivite proiectului dumneavoastra.

siglaLocal Consulting si-a inceput activitatea in 2007, oferind servicii de consultanta tamplarie PVC si Aluminiu. In prezent Local Consulting promovează și comercializeaza uși și ferestre confectionate de Compania Madrugada Com Oradea.

Contact
  • Adresa: Iași, Str. Luca Arbore, Nr. 2. (incinta fostului Dedeman Canta)
  • Telefon: 0766 712 985
  • Email: office@local-consulting.ro
  • Luni - Vineri: 9:00 am - 17:00 pm
    Sambata - Duminica: Inchis
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU !

Te vom tine la curent cu cele mai noi oferte si promotii.

© 2014.Local Consulting SRL. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de Derikon™