Rulouri

Cele mai rentabile uși și ferestre termoizolante

 Rulouri de exterior

Rulouri de exterior oferă o intimitate sporită, protejând proprietarii de privirile indiscrete ale curioșilor, atunci când ferestrele sunt orientate către stradă sau spre o casă vecină. De asemenea poluarea fonică este redusă considerabil oferind un confort sporit.

Rulouri de exterior vin să completeze ansamblul tâmplăriei PVC, oferind posibilitatea de a regla climatul din interior și ajutând la economisirea de energie. În sezonul cald rulourile sunt ca o barieră termică, care nu permite supraîncălzirea spațiului interior. În anotimpul rece rulourile diminuează pierderile de căldură, realizând o foarte bună izolație termică.

Rulouri de exterior din aluminiu sunt prezente într-o gamă extrem de largă de culori, după viziunea și nevoile clientului și au rolul de a proteja fereastra de intemperii. Ele posedă, pe lângă aspectul elegant, rolul de a proteja împotriva pătrunderii în încăpere a hoților și pot fi dotate cu accesorii de siguranță care sa nu permită în nici un fel ridicarea lor forțată din afara.

Rulou suprapus

Rulouri de exterior suprapuse se montează peste tâmplăria nou fabricată și se încadrează împreună cu aceasta în spațiul destinat ferestrei.Vă oferim o gamă variată de culori pentru caseta și lamelele ruloului, pentru a păstra designul tâmplăriei PVC și al fațadei clădirii.

Caseta de vizitare a rulouri de exterior suprapuse se află în interiorul încăperii, în partea de jos, pentru a facilita accesul rapid în interior. Poziția casetei și deschiderea capacului de vizitare permit mascarea casetei atât la interior cât și la exterior.

Rulourile suprapuse oferă posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile în caseta. În cazul rulouri de exterior suprapuse, plasa de insecte se montează în exteriorul perdelei de lamele și nu în spatele acesteia. Explicația este aceea că ruloul suprapus asigură un coeficient ridicat de protecție termică interiorului. Pentru ca această protecție termică sa fie realizată, lamelele de aluminiu trebuie să fie cât mai aproape de tâmplărie.

Rulouri de exterior aplicate

Rulouri de exterioar din aluminiu sunt prezente într-o gamă extrem de largă de culori, după dorința clientului și au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum și de a obtura complet accesul luminii în încăpere. Tipul de materialdin care sunt executate șicalitatea acestuia asigură o stabilitate în timp deosebită, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicată, asigurându-se facilitatea de acționare.Aluminiul, cu proprietățile sale anticorozive, vopsit în câmp electrostatic permite o curățare și întreținere ușoară precum și o utilizare îndelungata.

Rulouri de exterior sunt destinate montării pe tocul ferestrei și se adaptează oricărui tip de tâmplărie. Sunt ușor de întreținut, au o rezistentă ridicată la vânt, ploaie sau alte fenomene naturale.

Rulouri de exterior din PVC

rulouri de exteriorRulouri de exterior din Pvc sunt cele mai economice filtre împotriva luminii, prafului, zgomotului și a variațiilor de temperatura. Sunt o soluție viabilă pentru instalarea sistemului de umbrire pe tâmplăria PVC. Lamelele și profilurile de ghidare sunt din PVC, caseta este din tablă zincată, iar acționarea este manuală.

Avantajele principale oferite de rulourile din PVC sunt:

  • Protecţia ferestrelor de intemperiile naturii
  • Asigurarea unui grad ridicat de intimitate împotriva privirilor indiscrete
  • Diminuarea pierderilor de energie, realizând o izolare termica bună.

DETALII PRODUS


Ne pare rau dar inca nu este momentan disponibila o documentatie tehnica in format PDF.

Simplu, Rapid si Eficient

Cere ACUM o cotatie de pret personalizata si consultanta in alegerea ușilor și ferestrelor potrivite proiectului dumneavoastra.

siglaLocal Consulting si-a inceput activitatea in 2007, oferind servicii de consultanta tamplarie PVC si Aluminiu. In prezent Local Consulting promovează și comercializeaza uși și ferestre confectionate de Compania Madrugada Com Oradea.

Contact
  • Adresa: Iași, Str. Luca Arbore, Nr. 2. (incinta fostului Dedeman Canta)
  • Telefon: 0766 712 985
  • Email: office@local-consulting.ro
  • Luni - Vineri: 9:00 am - 17:00 pm
    Sambata - Duminica: Inchis
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU !

Te vom tine la curent cu cele mai noi oferte si promotii.

© 2014.Local Consulting SRL. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de Derikon™