Sticla Sablata si Colorata

Cele mai rentabile uși și ferestre termoizolante

Sticla sablata, utilizata in ansamblul arhitectural al unei constructii, poate imbunatati aspectul general al acesteiasi nu numai. Sticla sablata arata minunat pe usile interioare si exterioare ale cladirilor, pe geamurile cladirilor, pe usile cabinelor de dus, a mobilierului,pe peretii despartitori,vitrine fixe , usi de interior sau pe usile de exterior etc.

Sticla sablata se mai poate folosi cu efecte spectaculoase pentru partitiile salilor de conferinte, birourilor si locuintelor, pentru tavane luminoase, blaturi de masa, balustrade, oglinzi, etc. Sticla sablata folosita la geamurile institutiilor sau locuintelor, poate inlocui cu succes jaluzelele, oferind confidentialitate.Cateva din modelele disponibile


Simplu, Rapid si Eficient

Cere ACUM o cotatie de pret personalizata si consultanta in alegerea ușilor și ferestrelor potrivite proiectului dumneavoastra.

siglaLocal Consulting si-a inceput activitatea in 2007, oferind servicii de consultanta tamplarie PVC si Aluminiu. In prezent Local Consulting promovează și comercializeaza uși și ferestre confectionate de Compania Madrugada Com Oradea.

Contact
  • Adresa: Iași, Str. Luca Arbore, Nr. 2. (incinta fostului Dedeman Canta)
  • Telefon: 0766 712 985
  • Email: office@local-consulting.ro
  • Luni - Vineri: 9:00 am - 17:00 pm
    Sambata - Duminica: Inchis
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU !

Te vom tine la curent cu cele mai noi oferte si promotii.

© 2014.Local Consulting SRL. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de Derikon™