CONFORT 76 Plus

Cele mai rentabile uși și ferestre termoizolante

Fereastra Confort 76 PlusStreamline 76_7 camere

Fereastra Confort 76 Plus este confecționată din profile PVC din seria Streamline 76 Plus, profile extrudate de compania SALAMANDER Germania.

Nu numai design-ul sistemului de profile este impresionant, ci şi tehnologia încorporată care îmbunătăţeşte semnificativ confortul vieţii şi reduce costurile pentru energie.

Sistemul Streamline 76 Plus, cu o lăţime constructivă de 76 mm, ranforsări din oţel de dimensiuni mari, asigură stabilitate şi o excelentă izolare termică.

pret geamuri termopan

Sistemul de garnituri duble, integrate in procesul de producţie nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului. Suprafaţa cu o structură de mare densitate face Streamline SL rezistent la intemperii și foarte usor de curăţat.

Vezi cel mai bun pret geamuri termopan aici.

Lăţimea constructivă de 76mm.  si garnitură sudabilă (TPE, TermoPlasticElastomer) culoarea GRI. Posibilitatea de a alege un toc special pentru usi care permite fixarea optima a balamalelor de usa si realizarea in bune conditii a lucrarilor de renovare Cercevelele medii au dimensiuni generoase de 104 mm permitand realizarea atat de usi de balcon cat si de usi de trafic.

Profile cercevea pentru fereastre si usi de balcon cu design Clasic şi Round disponibile la un pret similar pentru a satisface cerintele tuturor categoriilor de clienti. Posibilitate de vitrare cu pachete de sticla termoizolanta duble avand 24 mm latime sau triple avand 40 mm latime. Se pot realiza astfel ferestre avand un coeficient termic de transfer termic al ferestrei de 1,3 w/mpk.

Elemente de imbinare la 90 grade si in unghi variabil prevazute cu camere de izolare termica si garnituri, de dimensiuni generoase care asigura o etansare perfecta a elementelor de tamplarie Adaosuri pentru toc disponibile in diferite dimensiuni: 20mm, 60mm şi 100mm. Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC.


DETALII PRODUS


Decoruri Standard

Coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K

Protectie fonica pana la 47 dB, rezistenta la furt clasa 2 (DIN V ENV 1627).

Se poate utiliza pachet termopan de 24 mm sau pachet tripan de 40 mm.

Usile si ferestrele executate din profile Salamander Streamline 76, pot fi echipate cu feronerie Winkhaus activPilot EVO sau Roto NT.

Simplu, Rapid si Eficient

Cere ACUM o cotatie de pret personalizata si consultanta in alegerea ușilor și ferestrelor potrivite proiectului dumneavoastra.

siglaLocal Consulting si-a inceput activitatea in 2007, oferind servicii de consultanta tamplarie PVC si Aluminiu. In prezent Local Consulting promovează și comercializeaza uși și ferestre confectionate de Compania Madrugada Com Oradea.

Contact
  • Adresa: Iași, Str. Luca Arbore, Nr. 2. (incinta fostului Dedeman Canta)
  • Telefon: 0766 712 985
  • Email: office@local-consulting.ro
  • Luni - Vineri: 9:00 am - 17:00 pm
    Sambata - Duminica: Inchis
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU !

Te vom tine la curent cu cele mai noi oferte si promotii.

© 2014.Local Consulting SRL. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de Derikon™