EVOLUTION 92

Cele mai rentabile uși și ferestre termoizolante

EVOLUTION 92 – noua generaţie de ferestre in tamplarie de pvc. Sistemul de profile bluEvolution 92 combină perfect tehnologia de vârf cu tehnică convenţională. Adâncimea exclusivistă de 92 mm aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Lăţimea vizibilă a tamplarie de pvc aduce ferestrelor EVOLUTION câştiguri semnificative de luminozitate. Fereastra EVOLUTION 92 se înscrie in tendinţa modernă a design-ului îngust şi clar.

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI.tamplarie de pvc termopane

Sistemul de profile bluEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele Blueevolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 60 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

 

Caracteristici

 • Noua generaţie de ferestre este combinaţia perfectă între tehnologia de vârf inovativă şi convenţională.
 • Lăţimea constructivă unică de 92 mm combinată cu spaţiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticlă termoizolată, până la lăţimea de 60mm, aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.
 • Lăţimea îngustă vizibilă de 118 mm, oferă spaţii vitrate generoase care la rîndul lor aduc câştiguri solare printr-un grad ridicat de incidenţă a luminii, aspect deosebit de important în cazul ferestrelor montate la case pasive.
 • Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf = 1,0 W/m2K cu armătură standard şi se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armătură Thermtec.
 • Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar şi la greutăţi mari ale sticlei printr-o proiectare specială a camerelor de armare.
 • Capacitatea de reciclare a profilelor este de 100% datorita materialului plastic de calitate de primă clasă.
 • Sistem convenţional de profile din PVC-oţel pentru ferestre albe şi colorate avand marele avantaj de a nu determina limitări formale sau funcţionale.
 • Sistemul de etanşare cu două garnituri de tamponare şi o garnitură de mijloc, două din cele trei fiind poziţionate pe cercevea.
 • Clasa RAL ,,A” pentru toate profilele din sistem, cea mai bună calitate de marcă fabricată în Germania. Pe lângă alb sunt disponibile ferestre într-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.

DETALII PRODUS


Decoruri Standard BluEvolution

Coeficientul de transfer termic este de:  Uf= 1,0 W/m²K cu armatura standard

Uf= 0,94 W/m²K cu armatura Termtec

Izolazie termica unica cu o adancime constructiva de 92 mm.

 

Documentatie tehnica Salamander BluEvolution

Ne pare rau dar inca nu este momentan disponibila o documentatie tehnica in format PDF.

Simplu, Rapid si Eficient

Cere ACUM o cotatie de pret personalizata si consultanta in alegerea ușilor și ferestrelor potrivite proiectului dumneavoastra.

siglaLocal Consulting si-a inceput activitatea in 2007, oferind servicii de consultanta tamplarie PVC si Aluminiu. In prezent Local Consulting promovează și comercializeaza uși și ferestre confectionate de Compania Madrugada Com Oradea.

Contact
 • Adresa: Iași, Str. Luca Arbore, Nr. 2. (incinta fostului Dedeman Canta)
 • Telefon: 0766 712 985
 • Email: office@local-consulting.ro
 • Luni - Vineri: 9:00 am - 17:00 pm
  Sambata - Duminica: Inchis
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU !

Te vom tine la curent cu cele mai noi oferte si promotii.

© 2014.Local Consulting SRL. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de Derikon™